U kunt niet via BnBidea een accommodatie boeken. U neemt zelf rechtstreeks contact op met de accommodatie. U betaalt rechtstreeks zonder tussenkomst van BnBidea. Zo krijgt u 100% service ! De algemene voorwaarden gelden zoals die aangegeven worden door de accommodatie.

U betaalt rechtstreeks aan de accommodatie, zonder tussenkomst van BnBidea . De algemene voorwaarden van de accommodaties zijn van toepassing op uw betaling.

U betaalt geen commissie aan BnBidea . U betaalt uw boeking rechtstreeks aan de accommodatie zonder tussenkomst van BnBidea . Elke accommodatie heeft andere voorwaarden. Vraag dus altijd naar alle kosten. Er kan bijvoorbeeld borg , schoonmaak of energie kosten gevraagd worden . Ook word vaak toeristen belasting apart gevraagd.

Elke accommodatie heeft andere algemene voorwaarden. Vraag dus altijd naar alle kosten. Er kan bijvoorbeeld borg , schoonmaak of energie kosten gevraagt worden . Ook wordt vaak toeristen belasting apart gevraagt. U betaalt uw boeking rechtstreeks aan de accommodatie zonder tussenkomst van BnBidea.

Het kan zijn , dat de beheerder van een accommodatie niet direct antwoord kan geven op uw aanvraag. Controleer of het e-mail adres klopt. Misschien kunt telefonische contact zoeken of via een social media kanaal. Wanneer het u niet lukt om contact te krijgen, neem dan contact met ons op via het contact formulier.

De boeking loopt rechtstreeks met de accommodatie, zonder tussenkomst van Bnbidea. De algemene voorwaarden van de accommodatie gelden op de boeking. Zorg dat alle voorwaarden voor u duidelijk zijn, voor dat u boekt. Vraag voor dat u boekt, naar de annuleringsvoorwaarden.

U kunt het contact formulier invullen op de pagina van de accommodatie. Kijk ook op de website van de accommodatie voor extra informatie.

Nee . U bent niet verzekerd via BnBidea . U dient zelf voor een (reis)verzekering of annulerings verzekering te zorgen .

Het is niet mogelijk om een recensie te schrijven op BnBidea over een accommodatie. Kijk voor mogelijkheden op de website van de accommodatie.

Heeft u een opmerking of een klacht over een accommodatie, stuur dan een bericht via ons contact formulier aan ons team. Wij zullen deze direct in behandeling nemen.

Twijfelt u of uw accommodatie geschikt is voor BnBidea? Stuur ons via het contact formulier een bericht en wij nemen zsm contact met u op.

Ga naar www.bnbidea.nl/register . Vul daar uw e-mail adres en wachtwoord in . U krijgt een bevestigings link op het opgegeven e-mail adres . Bevestig door op de link te klikken. Zorg dat de mail van BnBidea niet in uw spam filter komt ! Zo weet u zeker dat aanvragen in uw inbox komen en niet in uw spamfilter ! Door op de link te klikken , kunt u inloggen en volgt u stap voor stap het menu om uw gegevens te uploaden.

Controleer uw spamfilter. Zorg dat u het e-mail adres van BnBidea als vertrouwt aanvinkt, zodat deze in uw inbox komt.

Een vermelding op BnBidea is gratis en zonder enige verplichtingen !

Nee, u betaalt geen commissie. Een bezoeker van ons platform, die uw accommodatie wilt boeken, boekt rechtstreeks en betaalt rechtstreeks aan u. U bepaalt zelf alle voorwaarden. Een boeking en betaling vind altijd plaats zonder tussenkomst van BnBidea.

Ja, u kunt zelf alles aanpassen. U logt in op uw eigen pagina met uw e-mail adres en wachtwoord. U kunt daarna in het menu alles aanpassen. Heeft u vragen of hulp nodig met het aanpassen van uw gegevens ? Stuur dan een bericht naar ons via het contact formulier. Wij helpen u graag.

Log eerst in op uw eigen pagina met uw e-mail adres en wachtwoord . Bij de omschrijving ziet u 6 verschillende talen . Wilt u maar 1 taal invoeren ? Dat kan, vul overal uw eigen taal in . Wilt u meer talen invoeren , maar u schrijft de taal niet ? Vraag iemand in uw omgeving of een van uw gasten om de tekst te vertalen of controleren ! Gebruik Google Translate om uw tekst te vertalen. Let op , hier kunnen fouten instaan. Gebruik altijd korte simpele zinnen. Hier krijgt u de minste fouten mee.

Nee, wij hebben nog geen mogelijkheid om een kalender weer te geven.

U kunt uw prijzen aan passen door in te loggen op uw eigen pagina. Daar kunt u in het menu prijzen gemakkelijk uw prijzen aanpassen.

Als u iets wilt vermelden wat niet in de menu's staat, kunt u dit doen in uw omschrijving van de accommodatie . U kunt ook contact opnemen met BnBidea, door een bericht te sturen via het contact formulier. Wij nemen zsm mogelijk contact met u op voor de mogelijkheden.

Wij waarderen de feedback van onze leden. Stuurt u ons gerust een bericht via het contactformulier.

Wij kunnen accommodaties niet hoger of lager zetten in een zoekactie . Wanneer een bezoeker van ons platform zoekt op een bepaalde locatie, worden de gevonden accommodties automatisch in een bepaalde volgorde weergegeven .

Het aantal pagina bezoeken worden weergeven op uw pagina. U logt in met uw e-mail adres en wachtwoord. Op de eerste pagina 'algemeen' staan al uw gegevens en ook uw aantal pagina bezoeken .

Your journey starts with a great (BnB) idea !