FAQ

Hoe reserveer ik een accommodatie

Wanneer u een accommodatie gevonden heeft waar u wilt verblijven kunt u een aanvraag formulier invullen met alle gegevens en deze versturen. De beheerder van de accommodatie zal contact met u opnemen. Alle afspraken lopen na het versturen van de aanvraag rechtstreeks. Wanneer de accommodatie een eigen website heeft, kunt u ook hierop kijken naar de prijzen en voorwaarden.

Aan wie betaal ik mijn boeking

U kunt niet via BnBidea betalen. U betaalt altijd direct aan de accommodatie. Dit noemen wij ‘fair booking’, u betaalt rechtstreeks zonder commissie en krijgt zo 100% service ! U neemt rechtstreeks contact op met de accommodatie en deze zullen u hun betalingsvoorwaarden doorsturen. Wanneer de accommodatie een eigen website heeft, kunt u ook hierop kijken naar de prijzen en voorwaarden.

Betaal ik commissie

Nee. U betaalt rechtstreeks aan de accommodatie. Dit noemen wij ‘fair booking’, u betaalt rechtstreeks zonder commissie en krijgt zo 100% service ! U neemt rechtstreeks contact op met de accommodatie en deze zullen u hun betalingsvoorwaarden doorsturen. Wanneer de accommodatie een eigen website heeft, kunt u ook hierop kijken naar de prijzen en voorwaarden.

Hoe betaal ik mijn boeking

U kunt niet via BnBidea betalen. U betaalt altijd direct aan de accommodatie. Op de eigen pagina van de accommodatie staan de mogelijkheden van betalen. Wanneer de accommodatie een eigen website heeft, kunt u ook hierop kijken naar de mogelijkheden. U kunt altijd bij uw reservering vragen naar de betaal mogelijkheden.

Kan ik rechtstreeks boeken

Ja , u kunt alleen direct bij de eigenaar boeken. Wanneer u een accommodatie gevonden heeft waar u wilt verblijven kunt u een aanvraag formulier invullen met alle gegevens en deze versturen. De beheerder van de accommodatie zal contact met u opnemen. Alle afspraken lopen na het versturen van de aanvraag rechtstreeks. Wanneer de accommodatie een eigen website heeft, kunt u ook hierop kijken naar de prijzen en voorwaarden.

Kan ik korting krijgen

U boekt uw reservering altijd rechtstreeks bij de accommodatie. Wilt u een prijsopgave , neem dan rechtstreeks contact op met de eigenaar met uw vraag. Wanneer de accommodatie een eigen website heeft, kunt u ook hierop kijken naar de prijzen en voorwaarden.

Kan ik mijn boeking annuleren

U boekt een verblijf altijd rechtstreeks bij een accommodatie. Deze hebben allemaal eigen voorwaarden. Neem contact op met de beheerder wat de mogelijkheden zijn. Wanneer de accommodatie een eigen website heeft, kunt u hier ook op klikken voor meer informatie.

Kan ik eerder of later in / uitchecken

U boekt een verblijf altijd rechtstreeks bij een accommodatie. Deze hebben allemaal eigen voorwaarden. Neem contact op met de beheerder wat de mogelijkheden zijn. Wanneer de accommodatie een eigen website heeft, kunt u hier ook op klikken voor meer informatie.

Ik krijg geen reactie op een aanvraag

Indien de accommodatie een eigen website heeft, kijk of er meer mogelijkheden zijn om contact op te nemen. Wanneer u alles heeft geprobeerd en geen contact krijgt, stuur dan een bericht via het contact formulier aan ons team. Wij zullen direct contact opnemen met de beheerder van de accommodatie.

Ik wil een recensie schrijven over een accommodatie

Het is niet mogelijk om een recensie te schrijven op BnBidea over een accommodatie. Wanneer de accommodatie een eigen website heeft, kunt u hier ook op klikken. Misschien kunt u hier een recensie achter laten.

Ik heb een opmerking over een accommodatie

Heeft u een opmerking of een klacht over een accommodatie, stuur dan een bericht via ons contact formulier aan ons team. Wij zullen deze direct in behandeling nemen.

FAQ - beheerder

Wat kost een abonnement bij BnBidea.com na de proefperiode

BnBidea heeft een gratis proefperiode tot 31 december 2019. Hou de site in de gaten voor nieuwe promoties. Fairbooking begint bij BnBidea !

Betaal ik commissie / ‘fair booking’

U betaalt geen commissie. De vergoeding voor het gebruik van de site is een eenmalig promotie ( ongeacht het aantal bezoeken of aanvragen ). Ook uw gasten betalen geen commissie aan BnBidea. De betaling gaat rechtstreeks en u ontvangt 100%.

Kan ik met één profiel meerdere accommodaties aanmelden

Ja. U kunt met één profiel meerdere accommodaties beheren. Zo heeft u met één login een gebruiksvriendelijk overzicht van uw accommodaties.

Kan ik zelf een taal of onderwerp toevoegen aan de site

Nee. Als u een onderwerp mist op de website, stuur dan een bericht via ons contact formulier aan ons team. Wij zullen deze direct in behandeling nemen.

Ik heb een goed idee voor de site

Wij streven naar een zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. Heeft u een goed idee voor de site, stuur dan een bericht via ons contact formulier aan ons team. Wij zullen deze direct in behandeling nemen.