Waarom BnBidea

BnBidea is een onafhankelijk platform, waar je zelf alle controle houdt ! Gemakkelijk en overzichtelijk een eigen pagina maken en bijhouden. Bnbidea vraagt geen commissie of servicefee. Een aanvraag of boeking gaat altijd rechtstreeks. Als beheerder ben je vrij om een boeking te aanvaarden en bepaal zelf alle voorwaarden, zonder tussenkomst van BnBidea.

Hoe werkt BnBidea

Je registreert jouw accommodatie met een overzichtelijk en eenvoudig menu op BnBidea. Zorg dat de mail van BnBidea niet in jouw spam filter komt ! Hier komen ook je aanvragen op binnen. Zorg dat je zoveel mogelijk informatie invult. Plaats de moosite foto's, zodat bezoekers direct enthousiast worden. Plaats een korte informatieve beschrijving. Waarom moeten reizigers jouw accommodatie boeken ? Het beste plekje midden in de stad , aan het strand , het mooiste uitzicht vanaf het zwembad , direct aan de ski piste ? Zorg dat je beschrijving begint met de beste reden waarom iemand jouw accommodatie moet boeken ! Begin met een mooie foto en de beste openingszin.

Een bezoeker van Bnbidea, die jouw accommodatie wilt boeken, neemt altijd rechtstreeks contact op. Dit doet hij , door het contact formulier in te vullen of te reageren via jouw eigen website. De link naar jouw eigen website staat op jouw pagina. Je behandelt zelf de aanvraag en alle voorwaarden, zoals annulerings en betalings voorwaarden.

Voor een vaste vergoeding van € 24,- ( ex btw ) per jaar staat je accommodatie op BnBidea.

Voordelen van BnBidea

Betaal geen commissie
Betaal geen service fee
Ontvang rechtstreekse boekingen
Bepaal je eigen voorwaarden
Ontvang 100% inkomen
Een overzichtelijke accommodatie pagina
Een rechtsreekse link naar je website
Kom hoger in de zoeklijsten
Meer bekendheid
100% service voor uw gasten

Waarom BnBidea

De toekomst van fairbooking
Directe boekingen, geen commissies en 100% service
Welkom bij BnBidea ...