BnBidea.com

Over

BnBidea.com is een online platform met unieke accommodaties. Op BnBidea staan verhuurders klaar om reizigers te ontvangen en hebben dankzij hun locale kennis de beste ideeën om hun verblijf zo speciaal mogelijk te maken. BnBidea is een plek om ideeën te delen en om leuke ideeën op te doen voor een speciaal verblijf en unieke ervaring.

Fair booking

BnBidea.com is de ‘fair booking’ site. De eigenaar van de accommodatie of u als gast, betaald geen commissie over de boeking ! U krijgt 100% service. Vind een leuke accommodatie en boek rechtstreeks. klik op de website link van een accommodatie voor meer informatie of rechtstreeks contact.

Doel

BnBidea.com heeft als doel, het aanbieden van een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk platform, voor aanbieders van accommodaties en activiteiten. Dit zonder tussenkomst van commissies of regels. De verhuurder beantwoord zelf de aanvraag, de bevestiging en regelt zelf de bijbehorende betaling en condities. BnBidea vraagt enkel een kleine eenmalige jaarlijkse vergoeding aan de verhuurder voor het gebruik van de site. Deze vergoeding staat los van het aantal reacties of boeking aanvragen.

Voor wie

Heeft u een bed and breakfast, een vakantiehuisje, pension, hostel, camping, boot, kasteel of andere unieke accommodatie en wilt u deze aan een groot publiek aanbieden, dan is BnBidea.com de juiste plek.
Heeft u een leuke activiteit, bijvoorbeeld een wijn proeverij, een citytrip op de fiets, teken cursus of wandeling door de natuur of stad, dan kunt u deze ook aanbieden via BnBidea.com.

Hoe werkt BnBidea

1.
Waar wil je naartoe

2.
Zoek je acco

3.
Stuur je aanvraag

4.
Ga op reis

Join the world of BnBidea !